Mobil uyumlu web sitesi yapımı Google politikaları gereğince, gerek mobil görünürlük, gerekse seo çalışmaları anlamıda etkili olmaya başlamıştır.

Sivas Mobil Uyumlu Site Yapımı

Mobil uyumlu web sitesi yapımı Google politikaları gereğince, gerek mobil görünürlük, gerekse seo çalışmaları anlamıda etkili olmaya başlamıştır. Bu sebeple geçmişte, mobil uyumlu site sahibi olmayı önemsemeyen birçok site sahibi, şu sıralarda bu konu üzerinde durmaktadırlar. Hatta öyle ki, genel olarak web tasarımcı ve yazılımcılar bile, harıl harıl responsive site yapımı hakkında bilgi toplama çalışmaları içerisindedirler.

Sivas Mobil Uyumlu (Responsive) Site Nasıl Yapılır?

Web sitenizi standart görünümden, mobil uyum yani responsive site nasıl yapılır? noktasına getirdiyseniz, yapmanız gereken şey tamamen css kodlarıyla alakalı olan kısımdır. Elbette bu noktada birçok farklı yol olduğu bilinmektedir. Fakat daha önce responsive site yapımı hakkında bilgi sahibi olmayıp da şu anda arayış içinde olanların, genel olarak "div site" yerine tablolardan oluşan siteleri olduğunu varsayıyoruz. Dolayısıyla, öncelikle bu tablo barındıran web sitelerinden arınmaları gerektiğini belirtmekte fayda görüyoruz. Yani "mobil uyumlu site nasıl yapılır?" ya da "sitemi responsive yapmak istiyorum" diyenler için, öncelikli olarak sitelerinin yapısını kontrol ederek, divlerden oluşup oluşmadığının kontrolünü sağlamalarını öneriyoruz.

Sonraki işlem ise tamamen size kalan bölüm olacaktır. Bu da css bilginiz ile alakalı olan kısımdır. Hali hazırda div ile hazırlanmış bir web siteniz olduğunu düşündüğümüzde, media screen ayarları ile kendi responsive mobil uyumlu web sitenizi hazırlamanız çok da zor  olmayacaktır. Yapmanız gereken css kodları hakkında ufak bir araştırmadan fazlası değildir.

Sivas Responsive Site Yapımı 

Bu konu hakkında da birçok önemli bilgiye sahip olan kişiler olmakla birlikte, aslında en başından responsive site yapımı ile başlamak, daha sonrası için çok büyük avantajlar sağlayacaktır. Bu bölümde mobil uyum (responsive) için diğer bir yol olan hazır css kodları yani belki de daha önce duyduğunuz bootstrap ile web sitesi tasarımı en doğru yol olacaktır. 

Mobil Uyumlu Web Sitesi

Her şeye rağmen, bu işlerle ben uğraşamam diyorsanız, sizin yerinize biz keyifle uğraşabiliriz. Mobil uyumlu site fiyatları ve sitenizi responsive yapmak için teklif almak için, lütfen sağ tarafta bulunan teklif formumuzu doldurunuz.