Bir web sitesi yaptırmayı planlıyor ve uzun süredir araştırma yapıyor olabilirsiniz. Paranızın kıymetini biliyor ve başınızın sonradan ağrımasını istemiyorsanız böyle bir araştırma içinde olmanız çok normal.

Bu sayfada neden bir web sitesi sahibi olmanız gerektiğini veya web sitesinin yararlarını anlatan bir yazı okumayacaksınız. Eğer hala bu sorulara cevap arıyorsanız daha bir web sitesi sahibi olma zamanınız da gelmemiş demektir. Size bir araştırmadan bahsedelim.

Araştırmaya göre internet kullanıcıları ilk kez gördüğü bir web sitesini gezip gezmeyeceğine psikolojik olarak web sayfasını gördüğü ilk 5 saniye içerisinde karar veriyor. Yani ziyaretçiyi etkilemek için web sayfanız açıldığı andan itibaren 5 saniyeniz var. Bu da demek oluyor ki büyük emeklerle, belki de reklamlar yaparak büyük masraflarla sayfanıza gelen ziyaretçiyi kaybediyor olabilirsiniz. Aslında bu durumu anlayabilmek için araştırmalara da bakmaya gerek yoktur.

Hepimizin, karşılaştığı kötü bir sayfada bu yargıya kapılıp sayfayı kapattığı olmuştur. Hâlbuki sayfayı inceleseniz aradığınızı bulduğunuzu fark edeceksiniz. Web sitesi ihtiyacının artması ile teknik bilgisi çok yetersiz, web tasarımla ilgili birçok konuya vakıf olmadığı halde web tasarım yapan birçok kişi veya firma bulmanız mümkün. Size iyi yapılan bir sunum ile bu kişi veya firmalarda kötü hizmet almanız da çok olası.

Fakat kötü hizmet aldığınızı internet dünyasında tecrübe sahibi olduğunuz zaman anlamış olursunuz. Geçen zaman sizin aleyhinize işlemiş olur.
Çok iyi hizmet veriyor, çok uygun fiyatlara kaliteli ürünler pazarlıyor olabilirsiniz. Fakat müşterinizle hizmetinizi veya ürününüzü buluşturamıyorsanız; hizmetinizin iyi, fiyatınızın uygun olması pek önemli değildir.

Biz müşterilerimizle güvene dayalı, uzun vadeli ilişkiler kurmayı hedefliyoruz. Kendinizi internet ortamında en iyi şekilde ifade etmeniz için yardıma hazırız.